Ka´ du li´at synge?

Erindringskor for personer med demens, klassekor på folkeskolerne eller syng-solen-ned-fællessang med borgmesteren? Vi får hele tiden idéer til nye sangprojekter, som kan være med til at åbne helt almindelige menneskers øjne ( og ører) for, hvor livgivende, dejligt og nemt det er at synge. 


Klik her for at se, hvad vi har på programmet lige nu


Storbyen Synger - et “ressourcecenter” for sang

Kort fortalt er et sangkraftcenter en organisation, hvor en række lokale kræfter er gået sammen om at skabe mere sang til gavn for lokalområdet. Et sangkraftcenter erstatter ikke noget andet, men lægger til, støtter op og fylder ud der, hvor der er behov, og det bygger bro mellem sangmiljøer i fx musikskole, erhvervsliv, foreningsliv, kirke, bibliotek, kommune, lokale ildsjæle, uddannelsesinstitutioner.

Målet med sangkraftcentrene er at gøre sangen mere tilgængelig i hele Danmark. Man kan se dem som ressourcecentre, der kan drive muligheder og tilbyde landets borgere adgang til en bred vifte af sangfællesskaber.

Hvorfor overhovedet synge?


At sang er godt for både sjæl og krop ved alle, der kan lide at synge. Men det er faktisk også videnskabeligt bevist af musik via stemmen gør os godt, og hos  Videncenter for Sang kan du finde fakta og undersøgelser, der hæver sangens gavnlige effekter over enhver tvivl.