SYNG SOLEN NED

Charlottenlund Strand (ved fortet)


STØTTET AF GENTOFTE KOMMUNE

SYNG SOLEN NED MED FÆLLESSANG OG FÆLLESSKAB

Kom og syng solen ned sammen med venner og naboer på Charlottenlund Strand ved Fortet – hver torsdag fra den 18/8 og 6 uger frem.

”Solen er så rød, mor” er en af de smukkeste og mest kendte aftensange i den danske sangskat. Den vil helt sikkert også være at finde på repertoiret, når Storbyen Synger i samarbejde med Sara Futtrup inviterer til fællesaftensang på Charlottenlund Fort den 18. august og 6 torsdage frem.

Arrangementerne hedder SYNG SOLEN NED og rykker sig derfor med ½ time hver uge i takt med tidspunktet for solens forsvinden. Ved SYNG SOLEN NED-arrangementerne er alle, uanset færdigheder, inviteret, for at synge sammen – og gøre det et smukt sted - er en perfekte måde at runde af dagen af på.

”Fællessang er en virkelig dejlig måde at være sammen på, og her er plads til alle, både dem der synger skønsang, skråler og brummer. Og så er det skønt med dejlig poesi og gode melodier, siger Sara Futtrup, som både sidder bag klaveret og er den, der synger for.

Hun har herudover inviteret en række lokale personligheder til at komme og agere medværter og til udvælge et udpluk af de sange, der skal synges.

SYNG SOLEN NED finder sted ved den lille butik (ved indkørslen til Charlottenlund Fort Camping og den runde iskiosk).


Arrangementet er støttet af Gentofte kommune, og det er gratis at deltage.

SYNG SOLEN NED - Charlottenlund Fort
18/8 kl 20
25/8 kl 19.30
1/9 kl 19
8/9 kl 19
15/9 kl 18.30
22/9 kl 18.30