MORGEN- OG FÆLLESSANG for alle og enhver


I Storbyen Synger byder vi virksomheder velkommen til en verden af musik og sang. Uanset om I ønsker at styrke teamet, fejre succeser eller bare have det sjovt sammen, kan vores sangfacilitatorer og musikere skabe en skøn oplevelse for jer. Velkommen til vores passion for sang og fællesskab!


Hvorfor er morgensang en god idé?

Mange mennesker kan lide at synge - og rigtig mange ville gerne gøre det noget mere. At synge sammen er en af de nemmeste og hurtigste måder at få en gruppe til at føle et stærkt fællesskab og en øget håndånd. Når man synger udløses forskellige positive stoffer, blandt andet dopamin, som er kroppens lykkepille. Derfor forlader ingen fællessangen uden et smil på læben, og da kroppen også er blevet motioneret lidt og hjerne har fået masser af ilt via aktiv vejrtrækning, så giver morgensang den bedst start på en aktiv arbejdsdag.


Det kræver kun en stikkontakt

Med minimum af besvær, men med maksimum effekt, kan I også hurtigt få etableret en morgensang hos jer. Med en morgen-/fællessangspakke fra os, så sørger vi for det hele. Alt du skal gøre er at sørge for, at der er adgang til strøm og et godt lokale

      PRIS:

Typisk 3000-5000 kr/gang.


Prisen falder ved aftale om flere arrangmenteter

DET KAN VI

HJÆLPE JER MED:

  • at vi (hvis det ønskes) udvælger det, der skal synges (1-3 sange)
  • at vi kommer med instrumentet og en dygtig en korleder, som leder slagets gang.
  • adgang til sangteksterne
  • et udkast til den mail, jeres kontaktperson skal sendes rundt til kollegaerne.