Vi har lagt planer - både kortsigtede og langsigtede. Læs her, hvis du vil vide, hvor Storbyen Synger ønsker at bevæge sig hen:
Formål
De positive effekter af at synge – og gøre det sammen – er ikke til at komme uden om. Sang tilbyder en helt enestående mulighed for at skabe glæde og fællesskab, modvirke ensomhed og indgyde selvtillid – alt det via et instrument vi alle har til rådighed, nemlig stemmen.
I det nye Storbyen Synger, som arbejder i og med kommunerne Gentofte, København, Frederiksberg, Rødovre, Dragør og Tårnby, søger vi at blive den enhed, man går til, hvis man gerne vil integrere et sangprojekt i sit virke. Vi arbejder for, at sang skal indgå ind mange flere steder i samfundet, så børn, unge, ældre, syge og helt almindelige borgere ikke går glip af alt det gode ved at synge, simpelthen fordi det ikke er blevet præsenteret.
Grundfortælling
Storbyen Synger ønsker at udbrede sangkulturen i hovedstadsområdet via følgende fokusområder:
Storbyen Synger arbejder i særlig grad for:
Mere sang på skolerne (glade stemmer hos børn og unge):
Alle børn skal introduceres til dét at synge sammen via korsang på skoleskemaet. Der skal indføres ugentlig morgensang på alle skoler.
Sang mod sårbarhed og sygdom (meningsfulde fællesskaber):
Sang skal flyttes fra kun at blive betragtet som en kultur/underholdningsaktivitet til at blive anset som et værktøj, der kan lindre og udbedre sorg, smerte og rådvildhed.
Tidligt møde med kunsten (kunstnerisk udvikling):
Børn og amatører skal hurtigst muligt stifte bekendtskab med kunsten i musikken og møde følelsen af at være med til at skabe kunst og smukke oplevelser for sig selv og andre.
Udviklingsmål
For 2022
For 2026
For 2032 - og herefter
Julie Borgwardt-Stampe, (forperson)
Susanne Skov (næstforperson)
Jan Lund
Jacob Heide Madsen
Jens Jacob Honoré
Emil Ritter
Finn Elias Svit
…..
Stine Rendrup Johansen – ikke medlem af bestyrelsen – (kassér).